Fijn dat je ons bezoekt, welkom!

Kom als gast, blijf als familie! Dit zeggen we al jaren en met trots kunnen we vertellen dat we een hele grote familie hebben met meer dan 200 jongeren.

Birlik Jongeren is opgericht door de eerste generatie bruggenbouwers afkomstig uit Turkije in de jaren ’80. We zijn ze enorm dankbaar, want Birlik is nu een onlosmakelijk onderdeel van de levendige wijk Bloemhof in Rotterdam.

Birlik betekent eenheid. We hebben geleerd hoe belangrijk het samen zijn is, in goede tijden, maar ook in minder goede tijden. Je hebt elkaar nodig om er samen sterker uit te komen, samen doelen bereiken, van elkaar te leren en uiteraard om samen lekker te genieten.

We betrekken, verbinden en ontwikkelen jongeren vanaf het voortgezet onderwijs en geven ze de nodige aandacht en verantwoordelijkheden. Dit doen we niet alleen op het gebied van educatie, maar ook op het gebied van sport en entertainment.

We kunnen de wereld niet redden, maar wel een (belangrijk) steentje bijdrage aan Rotterdam. Vooral in een tijd dat zelfs buurthuizen sluiten door bezuinigingen in Rotterdam.

 

Je zult je niet vervelen!

Jongeren vinden het leuk om op foto te staan met vrienden. Tijdens elke activiteit maken we foto’s en delen het op social media. Het aantal foto’s dat we tot nu toe hebben gedeeld is opgelopen tot duizendtallen. Hier zijn we trots op! Elk jaar organiseren we behoorlijk veel activiteiten, hieronder tref je een overzicht van het aantal activiteiten van het vorige seizoen.

Het seizoen
0
Educatieve
0
Activiteiten
Sprotieve
0
Activiteiten
Aantal
0
Deelnemers

Een groot netwerk in Rotterdam-Zuid!